Sök

Mångsidig service och sevärdheter i närheten

Passagerarhamnen i Åbo hamn erbjuder mångsidig service för resenärer på väg till och från fartygen. Tack vare passagerarhamnens service blir ankomsten till hamnen och returresan en stressfri och trivsam helhet. Servicen omfattar inkvartering och måltider samt parkering och förflyttning. Resenärer som kommer med bil långväga ifrån uppskattar inkvarteringen på Hotel Seaport före sjöresan, och när det är dags att stiga ombord följande dag är fartyget på promenadavstånd.

Tjänster och sevärdheter i närheten

Servicen i området kring Åbo passagerarhamn är mångsidig. Kombinera sjöresan med en avkopplande stadssemester eller promenera till besöksmålen i närheten av hamnen. På promenadavstånd från passagerarhamnen ligger bl.a. Åbo slott, museifartygen Suomen Joutsen och Bore samt det maritima centret Forum Marinum. När du parkerar din bil på hamnens förmånliga parkeringsplats kan du ta en trevlig promenad från passagerarhamnen till Aura ås trivsamma strand. Avståndet från hamnen till Åbo centrum är bara tre kilometer. Resenärerna har alltså mångsidiga möjligheter att bekanta sig med den livliga kulturstadens utbud. Information om evenemang och sevärdheter i Åbo finns på VisitTurkus web sida.

Det finns avgiftsbelagda förvaringsskåp på gatuplanet i Viking Lines terminalen. En liten förvaringslåda kostar 3 € och en stor kostar 5 €, betalning endast i mynt. Lagringstid max 24 timmar. Terminalen är öppen dagligen från 7.15 till 20.45.

Sevärdheter och evenemang i Åbo

Turistinformation

Väder i Åbo

Boende