COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Monipuoliset palvelut ja nähtävyydet lähellä

Matkustajasataman palvelut Turun satamassa ovat monipuoliset. Palveluja voi hyödyntää ennen laivamatkaa ja matkalta palatessa. Matkustajasataman palveluiden ansiosta myös saapumisesta ja paluumatkasta syntyy kiireetön ja mukava kokonaisuus. Palveluita on tarjolla majoittumiseen, ruokailuun sekä pysäköintiin ja siirtymiin. Pitkien matkojen päästä ajavien matkailijoiden on mukava majoittua ennen laivamatkaa Hotelli Seaportissa, ja siirtyminen laivaan sujuu yöpymisen jälkeen helposti kävellen.

Lähialueen palvelut ja nähtävyydet

Palvelut Turun matkustajasataman lähialueilla ovat monipuoliset. Yhdistä laivamatkailuun rento kaupunkiloma tai piipahda sataman lähellä sijaitsevissa vierailukohteissa. Matkustajasatamasta kävelyetäisyydellä sijaitsevat muun muassa Turun linna, museolaivat Suomen Joutsen ja Bore sekä merikeskus Forum Marinum. Kun pysäköi autonsa sataman edulliselle pysäköintialueelle, voi matkustajasatamasta toteuttaa helposti mukavan kävelyretken viihtyisään Aurajokirantaan. Turun keskustaan on satamasta vain kolmen kilometrin matka. Näin matkailijoille avautuvat laajat mahdollisuudet tutustua vilkkaan kulttuurikaupungin tarjontaan. Tietoa tapahtumista ja Turun nähtävyyksistä löytyy VisitTurun sivuilta.