Haku
Tutustu saapumisohjeisiin

Merellinen elämys ainutlaatuisessa saaristossa

Matkustajaliikenne Turun sataman kautta johdattaa matkailijat ainutlaatuisen ja maailman kauneimman saariston syliin. Itämeren upea luonto tarjoaa katsojalle kiehtovia näkymiä, ja raikas meri-ilma houkuttaa kannelle viihtymään. Sujuvasta laivaliikenteestä Turusta Tukholmaan huolehtivat parhaiden varustamojen uusimmat alukset, joissa palvelutaso on korkea. Laivalle lähtö on tehty matkustajille joustavaksi ja mukavaksi, jotta matkasta syntyisi alusta alkaen onnistunut ja elämyksellinen kokemus.

Uusimmat alukset

Itämeren uusimmat alukset. Matkustajien mukavuuden ja viihtymisen rinnalla korostuu ympäristöystävällisyys.

Ainutlaatuinen saaristo

Turun satama sijaitsee upean saaristoreitin päässä. Reitin ainutlaatuiset maisemat ovat itsessään elämys matkailijoille.

Paljon lähtöjä

Itämeren johtavilla varustamoilla on useita päivittäisiä lähtöjä, joista valita aikatauluun sopiva – aamulla tai illalla.

Vaivattomasti laivamatkalle

Viihtyisä laivamatka Turusta alkaa vaivattomasti ilman kiireen tuntua. Viking Linen ja Tallink Siljan terminaalien viereen on suora yhteys julkisilla kulkuvälineillä, ja laivaan siirtyminen tapahtuu helposti. Henkilöautolla saapuville on ruuhkattomat ja selkeät tieyhteydet satamaan. Alueella on runsaasti pysäköintitilaa aivan kävelyetäisyydellä terminaaleista. Reitti Turusta Tukholmaan on myös ensimmäinen etappi automatkalla Eurooppaan. Ajomatka Ruotsissa alkaa hyvin levänneenä mukavan laivamatkan jälkeen.

Suomesta helpoin tie Eurooppaan on Turun kautta. Seikkailu alkaa rennosti laivan palveluista nauttien.

Monipuolisesti kaikille kävijöille

Matka Turusta Tukholmaan muotoutuu jokaisen toiveiden mukaan. Lomamatkailijalle ruotsinlaivat tarjoavat suuren määrän viihdyttävää ohjelmaa. Turusta risteilevät alukset ovat varustamoiden uusimpia, ja palvelutaso laivoilla on korkea. Laivaliikenne sopii erinomaisesti myös työmatkailuun. Nykyaikaiset kokoustilat ja rauhallinen työympäristö antavat mahdollisuudet tehokkaaseen ajankäyttöön.

3

päivittäistä lähtöä

8 000

matkustajaa päivässä

Erik Söderholm

toimitusjohtaja

+358 50 5533 100

Antti Pekanheimo

operatiivinen johtaja

+358 50 5533 125