Matkustajaliikenne Turun Satama

Matkustajaliikenne Merilomalle Turusta

Turun satamasta avautuu mukavin meritie Ruotsiin. Matkaanlähtö on helppoa ja aikataulut sopivat kauempaakin saapuville. Merimatkan aikana saa nauttia maailman kauneimmaksi kehutun saariston maisemista sekä shoppailla, tanssia ja herkutella sydämensä kyllyydestä elämyksellisissä aluksissa. Astu siis laivaan Turussa ja lähde virkistäytymään Ruotsinristeilylle tai kokemaan Tukholman syke!

Paras Ruotsinristeily alkaa Turusta

Laivamatka Turusta Tukholmaan antaa matkailijalle eniten elämyksiä merellä. Itämeren uusimmat alukset tarjoavat monipuolista ohjelmaa kaiken ikäisille matkustajille ja luonnonkauniit saaristomaisemat ihastuttavat ympäri vuoden. Ruotsinristeilyjen lisäksi Turun satama tarjoaa nopeimman lomareitin myös Ahvenanmaalle ja omalla autolla Tukholmasta eteenpäin suuntaaville matkailijoille.

Mukavia merimatkoja jokaiseen lähtöön

Turun ja Tukholman välinen reitti palvelee monenlaista matkustamista. Viihteellisillä miniristeilyillä tanssitaan, shoppaillaan ja nautitaan ensiluokkaisista ravintolapalveluista. Kaikissa reitin aluksissa on myös erinomaiset kokousosastot niin pienryhmille kuin monen sadan henkilön kongresseihin. Vuorokauden mittaisten risteilyjen lisäksi elämyksiä tarjoavat myös saaristoristeilyt Maarianhaminaan, josta laivanvaihdon jälkeen palataan takaisin lähtösatamaan.

”Merellisiä elämyksiä maailman kauneimmassa saaristossa.”

Itämeren uusimmat alukset tarjoavat monipuolista ohjelmaa ja upeat saaristomaisemat ihastuttavat ympäri vuoden. Tukholmassa vierailun lisäksi laivamatkan päässä avautuu myös nopea ja turvallinen reitti autolomalle Eurooppaan.