Haku

Rahtiliikennettä nopeus edellä

Rahtiliikenne Turun sataman kautta on tehokas väylä Itämeren alueen tärkeisiin satamiin sekä valtamerilinjoille. Kuljetusketjujen nopeus on toimintaamme ohjaava keskeinen tavoite. Olemme kiinteä osa Euroopan TEN-T-liikenneverkkoa ja Euroopan tavaraliikenteen pääreitistöä. Vahvuutenamme on tiheä ja säännöllinen linjaliikenne merikuljetuksille, mikä tarjoaa joustavuutta aikatauluihin ja toimitusvarmuutta yrityksille. Kehitämme jatkuvasti logistisia palvelujamme, jotta voimme toimia teollisuuden ja kaupan tärkeänä yhteistyökumppanina myös tulevaisuudessa.

Optimoidut palvelut

Reagoimme nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja tuotamme ulkomaan kauppaa käyvien tarpeisiin optimoidut palvelut sujuvasti.

Kustannustehokas

Kustannustehokkaat ratkaisut vienti- ja tuontiyrityksille. Erinomainen valinta vaativimpien tuotteiden kuljettamiseen.

Tiheä linjaliikenne

Säännöllinen linjaliikenne avaa oikotien Itämeren tärkeimpiin satamiin ja yhdistää Turun valtamerilinjoille.

Tunnemme asiakkaan tarpeet

Rahtiliikenne on Turun satamassa toteutettu asiakkaan tarpeet edellä. Meille on tärkeintä löytää asiakkaillemme sopivimmat palveluratkaisut. Kun tilanteet ja tarpeet muuttuvat, meidän tehtävämme on reagoida nopeasti.

Kun kuljetuksesi tarvitsee nopean ja kustannustehokkaan reitin Skandinaviaan tai Keski-Eurooppaan, on logistisen kumppanisi valinta helppoa. Tarjoamme joustavuutta kuljetusaikatauluihin ja varmuutta toimituksiin.

Turun sataman merkittävin etu on sen sopiva sijainti.

Tehokas kuljetusketju vie perille

Yhdistämme koti- ja ulkomaankuljetukset tehokkaasti toimivaksi kuljetusketjuksi. Säännöllinen ja tiheä linjaliikenne sekä hyvät yhteydet valtamerilinjoille varmistavat kuljetusten sujuvan liikkuvuuden.

Yhteistyökumppaneinamme toimivat logistiikka-alan johtavat tekijät. Näin pystymme varmistamaan asiakkaillemme laivaliikenteen palveluja täydentävät tehokkaat rahdinkäsittely-, varastointi- ja terminaalipalvelut.

Logistiikan toimivuuden varmistavat sataman läheisyydessä sijaitsevat nykyaikaiset terminaalit sekä hyvät ruuhkattomat maantieyhteydet eri puolille Suomea. Aamulla saapuvat tuotteet voidaan toimittaa perille samana päivänä.

Ota yhteyttä

Antti Pekanheimo

operatiivinen johtaja

+358 50 5533 125