Rahtiliikenne – Turun Satama

Rahtiliikenne Oikotie merikuljetuksille

Turun satama tuo nopeutta ja tehokkuutta teollisuuden ja kaupan kuljetuksiin. Säännöllinen linjaliikenne avaa merikuljetuksille oikotien Itämeren tärkeimpiin satamiin ja yhdistää Turun valtamerilinjoille. Elinkeinoelämän kuljetusketjujen sujuvan toiminnan varmistavat ruuhkattomat tieyhteydet, jotka satamassa yhdistyvät Euroopan tavaraliikenteen pääreitistön muodostavaan TEN-T-liikenneverkkoon.

Kun ajalla on merkitystä

Turun satama tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan reitin kaupan ja teollisuuden tuonti- ja vientikuljetuksille. Säännöllinen, tiheä linjaliikenne Skandinaviaan ja Saksaan sekä yhteydet valtamerilinjoille tuovat joustavuutta kuljetusaikatauluihin ja vahvistavat yritysten toimitusvarmuutta. Laivaliikenteen palveluja täydentävät tehokkaat rahdinkäsittely-, varastointi- ja terminaalipalvelut, joista vastaavat alojensa johtavat yritykset.

Yhtenäinen kuljetusketju Itämeren yli

Koti- ja ulkomaankuljetukset yhdistyvät Turun satamassa tehokkaasti toimivaksi kuljetusketjuksi. Saapuva rahti päästään purkamaan nopeasti sataman läheisyydessä sijaitseviin nykyaikaisiin terminaaleihin, joista tuontituotteet jatkavat matkaansa nopeasti kaikkialle maahan. Hyvien maantieyhteyksien ansiosta aikaa ei kulu liikenneruuhkissa seisomiseen, vaan aamulaivoilla saapuneet tuotteet saadaan jaettua vastaanottajilleen jo saman päivän aikana.

”Me hoidamme homman joustavasti ja tehokkaasti.”

Turun Satama kumppaneineen vastaa nopeasti asiakkaiden tarpeisiin, kun muuttuvissa tilanteissa tarvitaan uusia ratkaisuja asiakkaan toimitusketjun tehostamiseksi ja varmistamiseksi.