Haku
Pysäköinti satamassa

Saapumisohjeet Turun satamaan

Saapuminen Turun satamaan on helppoa. Ruuhkattomat ja selkeät tieyhteydet johtavat satamaan perille saakka, ja julkisen liikenteen asemat sijaitsevat terminaalien läheisyydessä. Laivaan pääsee siirtymään kävellen. Tutustu saapumisohjeisiin ennakkoon, jolloin laivamatkalle lähtö sujuu miellyttävän kiireettömästi. Kartan ja saapumisohjeiden avulla pystyt perehtymään tärkeimpiin saapumis- ja poistumisreitteihin.

Aja kohti Turkua ja seuraa opasteita Turun Satama tai Satama.

Jos käytät navigaattoria, syötä osoitteeksi Linnankatu 86, Turku. Pysäköinti matkustajasatamassa maksaa risteilyn ajan 15 euroa / 26 h. Pysäköinnin voi maksaa kortilla tai Parkman- ja Easypark sovelluksilla. Kaikilta pysäköintialueilta on kävelymatka matkustajaterminaaleihin.

Matkustajasatamassa on oma linja-auto- ja juna-asema. Molemmat asemat sijaitsevat noin 200 metrin päässä terminaaleista. Pääset suoraan satamaan laivojen lähtöaikoihin sovitetuilla vuoroilla.

Vuorobussit Turkuun
Bussilla saapuessasi valitse määränpääksi Turku Satama (Turku). Vuorobussien aikataulut löydät esimerkiksi seuraavien liikennöitsijöiden sivuilta: www.expressbus.fi, www.matkahuolto.fi, www.onnibus.fi.

Junavuorot Turkuun
Junalla saapuessasi valitse määränpääksi Turku Satama. Juna-aikataulut löydät osoitteesta www.vr.fi.

Paikallisbussit satamaan
Satamaan pääsee paikallisbussilla nro 1 Turun keskustasta (Lentoasema–Keskusta–Satama). Aikataulut löydät osoitteesta www.foli.fi.

Taksiasema satamassa
Taksiasema sijaitsee terminaalien välittömässä läheisyydessä. Takseja on saatavilla laivojen satamassaoloaikoina.

Voit myös tilata taksin etukäteen taksien tilaus- ja vertailupalvelusta: Puh. 020230, www.02taksi.fi

Aurajoen vartta kävellen matkaa kauppatorilta kertyy noin kolme kilometriä. Omalla polkupyörällä saapuessa pyörän voi jättää terminaalien edustoilla oleviin pyörätelineisiin.

Myös Fölläri-kaupunkipyörien yksi asemapaikka sijaitsee aivan sataman edustalla. www.foli.fi

Tutustu myös Tallink Siljan ja Viking Linen sivuilla matkustajille tarkoitettuihin ohjeisiin