COVID-19 INSTRUKTIONER

Åbo Hamn har förberett sig för att förhindra spridning av coronavirus. Hamnen följer instruktionerna från olika myndigheter och Åbo stad. För att förhindra att coronavirus sprids är följande åtgärder i kraft tills vidare.

Läs alla instruktioner (ENG)
Sök

Jobba i Åbo Hamn

Kom och jobba i Åbo Hamn och var med om att skapa attraktiva förbindelser och utveckla ett betydelsefullt centrum för gods- och passagerartrafik. Som en del av vår yrkeskunniga arbetsgemenskap får du utföra ett betydelsefullt och värdefullt arbete som samtidigt bidrar till hela landets välfärd. En kompetent personal är vår viktigaste resurs, varför vi satsar på att upprätthålla och utveckla de anställdas yrkeskunskap. Genom att arbeta tillsammans och sporra varandra uppnår vi det bästa slutresultatet.

Lediga platser

Här hittar du alla våra lediga arbetsplatser. Om vi för närvarande inte erbjuder någon arbetsplats som lämpar sig för just dig, kan du lämna en öppen ansökan eller på något annat sätt nätverka med oss. Genom att följa våra sociala medier är du bland de första som får reda på när nya dörrar till Åbo Hamn öppnar sig.

Du kan också skicka oss en öppen ansökan.

TA KONTAKT