COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Töihin Turun Satamaan

Tule töihin Turun Satamaan rakentamaan vetovoimaisia yhteyksiä ja kehittämään merkittävää rahti- ja matkustajaliikenteen keskusta. Osana ammattitaitoista työyhteisöämme pääset tekemään merkityksellistä ja arvokasta työtä, joka vaikuttaa samalla koko maamme hyvinvointiin. Osaava henkilöstö on tärkein voimavaramme, minkä vuoksi panostamme työntekijöiden ammattitaidon ylläpitoon ja kehittämiseen. Yhdessä tekemällä ja toisiamme kannustamalla saavutamme parhaan lopputuloksen.

Avoimet työpaikat

Täältä löydät kaikki avoimet tehtävämme. Mikäli meillä ei tällä hetkellä ole tarjolla juuri sinulle sopivaa työpaikkaa, voit lähettää avoimen työhakemuksen tai verkostoitua kanssamme muulla tavoin. Seuraamalla myös sosiaalisen median kanaviamme, kuulet ensimmäisenä, kun uusia ovia Turun Satamaan avautuu.

Sähköasentaja tekniseen yksikköön

Haemme joukkoomme sähköasentajaa, jonka työ sisältää Turun satama-alueen kiinteistöjen, koneiden ja laitteiden asennus-, korjaus- ja huoltotöitä, johdotus-, kaapelointi- ja kytkentätöitä sekä erilaisten sähköjärjestelmien kunnossapitotehtäviä.

Kiinnostuitko? Tehtävän hakuaika päättyy 27.6.2021. Löydät tarkemman kuvauksen tehtävästä ja hakuojeet alla olevasta liitteestä.

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen.

OTA YHTEYTTÄ

Sari Koskinen

HR-päällikkö

+358 40 7048 725