Tietosuojaseloste

Turun Sataman verkkosivujen tietosuojaseloste

Turun Satama Oy (myöhemmin ”me” tai ”Satama”) sitoutuu suojelemaan yksityisyyttäsi ja henkilötietojasi. Turun Satama noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietolakia (523/1999) ja muita soveltuvia säännöksiä.

Tässä Turun Satama Oy:n verkkosivuihin liittyvissä tietosuojaselosteessa (”Tietosuojaseloste”) annetaan tietoa siitä, miten Turun Satama Oy ja sen työntekijät käsittelevät tähän verkkosivustoon ja Sataman muihin internetpalveluihin liittyviä henkilötietoja (esim. aboard.fi). Satama käsittelee sivuston kautta kerättyjä henkilötietoja tämän Tietosuojaselosteen ja soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Pyydämme sinua lukemaan tämän Tietosuojaselosteen huolellisesti ennen sivuston käyttämistä. Mikäli et hyväksy tätä Tietosuojaselostetta, oletamme sinun lopettavan sivuston käytön.

Henkilötietojen käsittely

Sivustomme on teknisesti jaettu osioihin, joista osaa varten keräämme henkilötietojasi ja osaa voidaan käyttää ilman minkäänlaista henkilötietojen käsittelyä. Satama kerää henkilötietoja sivuston kautta mm. esitteitä ja muuta materiaalia tilatessa tai syötettäessä henkilötietoja muun toiminnon esim. uutiskirjeen tilauksen kautta. Satama on määritellyt kerättävät henkilötiedot sekä tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoituksen asiakasrekisterin tietosuojaselosteessa, johon voi tutustua tämän sivun oikeassa palstassa olevasta linkistä. Käsittelemme potentiaalisten asiakkaiden henkilötietoja kilpailuihin tai erilaisiin asiakastapahtumiin osallistuttaessa tai Satamalle tulevista yhteydenotoista. Tiedot tallennetaan ja niitä käsitellään asiakasrekisterimme tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kun vierailet sivustolla, tietokoneesi lähettää meille automaattisesti tiettyjä teknisiä ja muita tietoja (esim. IP-osoite, selaintyyppi ja tieto siitä, mitä kautta olet ohjautunut sivustolle).

Käsittelemme henkilötietoja

  • varmistaaksemme sivuston tehokkaan ja turvallisen käytön
  • parantaaksemme sivuston laatua
  • kehittääksemme palveluita ja lisätäksemme palvelujen tarjontaa
  • ottaaksemme sinuun yhteyttä
  • kerätäksemme ja tutkiaksemme sivuston käyttäjätilastoja (esim. millä sivuston osilla käyttäjät vierailevat ja miten paljon aikaa he viettävät).

Satama käyttää sivustollaan verkkosivujen kävijäseurantapalveluja, kuten Google Analytics -palvelua, kerätäkseen anonyymejä tilastoja sivuston käyttäjistä tarkoituksenaan parantaa sivuston sisältöjä. Google Analytics-palvelu tallentaa tietoja siitä, millä sivulla käyt, kuinka kauan viivyt sivustolla, mitä kautta tulit sivustolle ja mitä linkkejä klikkaat. Voit estää kävijäseurannan Google Analyticsin opt-out -toiminnolla https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Sosiaalisen median liitännäiset

Portofturku.fi-sivustolla voi olla linkkejä ja yhteyksiä kolmannen osapuolen verkkosivustoihin sekä ns. sosiaalisen median liitännäisiä (esim. Twitterin yhteisöliitännäisiä). Sosiaalisen median liitännäisten käyttäminen voi lähettää tunnistettavaa tietoa kyseisille sosiaalisen median palveluntarjoajille. Liitännäisen avatessasi saatat sallia kolmansien osapuolten internetsivujen evästeiden tallentumisen tietokoneellesi, jolloin näiden hallinnoijat voivat seurata sivun käyttöä, mikäli olet kirjautunut kyseisen palveluntarjoajan sosiaaliseen mediaan. Näihin Turun Sataman sivustoilla ja palveluissa oleviin kolmannen osapuolen tarjoamiin palveluihin tai kolmannen osapuolen välittämiin sovelluksiin sovelletaan kolmannen osapuolen yksityisyys-, käyttö- ja muita ehtoja. Turun Satamalla ei ole määräysvaltaa tällaisiin kolmansien osapuolten internetsivuihin, eikä se ole vastuussa mistään niillä julkaistusta materiaalista tai niiden käytöstä.

Henkilötietojen luovutus

Portofturku.fi-sivustolla kerättyjä henkilötietoja ei luovuteta muille, eikä henkilötietoja ei siirretä EU:n tai ETA alueen ulkopuolelle.

Tietosuojaselosteen päivitykset ja tarkastusoikeus

Tämä Tietosuojaseloste on päivitetty viimeksi 23.5.2018. Koska Turun Satama pyrkii jatkuvasti kehittämään sivustoa, pidätämme oikeuden muuttaa tätä selostetta. Turun Satama toivoo, että tarkistat tämän Tietosuojaselosteen mahdolliset muutokset aika ajoin verkkosivuiltamme.

Voit milloin tahansa ottaa yhteyttä Turun Satamaan tarkistaaksesi, että henkilötietosi ovat oikein. Pyynnöstäsi Satama oikaisee tai poistaa puutteelliset, väärät tai vanhentuneet henkilötiedot. Tähän tietosuojaselosteeseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen: Turun Satama Oy, Markkinointi, Juhana Herttuan puistokatu 21, 20100 Turku, markkinointi.satama(at)portofturku.fi.

Henkilötietojen suojaus

Turun Satama Oy on sitoutunut suojelemaan henkilötietojesi turvallisuutta. Käytämme useita eri suojaustekniikoita ja -menetelmiä suojataksemme henkilötietosi luvattomalta tarkastelulta, käytöltä tai paljastamiselta. Esimerkiksi säilytämme antamiasi henkilötietoja tietokonejärjestelmissä, joihin on rajattu pääsy ja jotka ovat valvotuissa tiloissa.

Tietojen säilyttäminen

Turun Satama säilyttää henkilötietoja niin kauan kuin tämä on tarpeen palveluiden tarjoamiseksi ja tapahtumien suorittamiseksi tai muita olennaisia tarkoituksia varten, kuten laillisten velvoitteiden täyttämiseksi, riitojen ratkaisemiseksi ja sopimusten täytäntöön panemiseksi.