Haku

Matkustajaterminaaleissa koronavirusneuvontaa Suomeen saapuville matkustajille

Uutinen – 2020 – Matkustajaterminaaleissa-koronavirusneuvontaa-Suomeen-saapuville-matkustajille

Turun sataman matkustajaterminaaleihin pystytetään infopisteet koronaviruksen takia viikolla 10. Infopisteissä Suomeen saapuville matkustajille tarjotaan tietoa siitä, miten heidän tulee toimia ja mihin ottaa yhteyttä, mikäli epäilevät saaneensa tartunnan.

Tällä hetkellä satamassa ei ole suunnitteilla tehdä kuumeen mittauksia, vaan infopisteen luonne on yleinen ohjaus ja neuvonta.

Koronavirukseen pätevät samat ohjeet kuin muihinkin flunssa-/influenssaepidemioihin: hyvä käsihygieniasta huolehtiminen ja suun suojaaminen kun yskii tai aivastaa. Oireiden ilmestyessä ota yhteyttä terveydenhuoltoon.

Yleiset ajankohtaistiedot koronaviruksesta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla.

THL:n ohjeet matkustajille (pdf)