Haku
Tila- ja aluevuokraus

Varastointipalvelut logistisen ketjun vahvistajana

Turun satamassa sijaitsevat varastointipalvelut tarjoavat yrityksille tehokkaan ja luotettavan osan tuotteiden logistiikkaketjuun. Olemme Skandinavian tavaraliikenteen johtava jakelukeskus Suomessa. Varastointi- ja jakelupalvelujen lisäksi satama-alueella on tarjolla monipuolinen kattaus logistisia lisäarvopalveluja, kuten tuotteiden viimeistelyä ja pakkaamista. Pääosa varastoista ja terminaaleista sijaitsee sataman välittömässä läheisyydessä, mistä on nopea siirtymä pääteille.

Monipuoliset palvelut

Monipuolinen valikoima varastointipalveluja pitkä- ja lyhytaikaiseen varastointiin. Paljon tilaa ja kapasiteettia.

Vartioitua kenttätilaa

Alueella runsaasti päällystettyä ja vartioitua kenttätilaa ajoneuvojen ja suurten projektikuljetusten välivarastointiin.

Nopea siirtymä pääteille

Varastot ja terminaalit sijaitsevat sataman välittömässä läheisyydessä. Ruuhkaton ja lyhyt matka kaikille pääväylille.

Kapasiteettia monipuoliseen varastointiin

Varastokapasiteetti Turun satamassa on monipuolinen. Tarjoamme erityyppisiä varastotiloja lyhyt- ja pitkäaikaiseen käyttöön. Suurimmat varastointi- ja jakelupalveluja tarjoavat logistiikka-alan yritykset sijaitsevat Ovakon alueella Pansiontien tuntumassa sekä Turun ohikulkutien varrella. Myös Pansion satamasta laiturien läheisyydestä löytyy suuri määrä varastotilaa. Lisäksi esimerkiksi ajoneuvojen ja telakkateollisuuden komponenttien välivarastointiin soveltuvia kenttätiloja on sekä kantasatamassa että Pansion sataman alueella.

Vapaavarasto vaativiin tarpeisiin

Turun Vapaavarasto tarjoaa turvallisia varastointipalveluja yritysten vaativiin tarpeisiin. Yrityksellä on esimerkiksi jäähdytettyä ja lämpötilasäädeltyä tilaa herkille tuotteille. Laajojen kenttäalueiden ansiosta ajoneuvojen ja raskaan teollisuuden tuotteiden varastointi onnistuu sujuvasti. Turun Vapaavarastossa on myös hyvät mahdollisuudet verottomaan ja tullivapaaseen varastointiin, mikä palvelee esimerkiksi alkoholin ja EU:n ulkopuolelta saapuvien tuotteiden maahantuojia.

Turun Vapaavarasto Oy
Tuontikatu 7
20200 Turku Finland

Aukioloaika ma – pe 7:30 – 16:15 / la – su suljettu

info@turunvapaavarasto.fi
+358 75 3267 999

Varastonti- ja jakelutilaa

Turun sataman lähialueella on yhteensä lähes 100 000 neliömetriä nykyaikaista varasto- ja terminaalitilaa. Varastointi- ja jakelupalveluista vastaavat alan johtavat logistiikkayritykset. Toimivien varastotilojen lisäksi tarjoamme runsaasti päällystettyä ja vartioitua kenttätilaa, joka soveltuu esimerkiksi ajoneuvojen ja suurten projektikuljetusten välivarastointiin.

Autojen maahantuonti sujuvasti

Olemme yksi Suomen tärkeimmistä autojen maahantuontisatamista. Alueellamme on yli 500 000 neliömetriä ajoneuvojen varastointiin sopivaa päällystettyä ja vartioitua kenttätilaa. Alueiden sijainti on logistiselta kannalta toimiva. Varastointialueet sijaitsevat laiturien läheisyydessä ja lyhyen matkan päässä pääväyliltä. Autojen maahantuontia tukevat myös kattavat PDI-palvelut.

Palvelut

  • Sataman suurimmat rekkaterminaalit
  • TV-kameravalvonta

  • Purku- ja lastauspalvelu
  • Jäähdytys-, viileä- ja lämminvarastointi
  • Ajoneuvojen maahantuonnin PDI-palvelut

  • Sataman suurimmat jakeluvarastot
  • Logistiset lisäarvopalvelut
  • Rautatieyhteys

100 000

neliömetriä varasto- ja terminaalitilaa

500 000

neliömetriä päällystettyä ja vartioitua kenttätilaa

Antti Pekanheimo

operatiivinen johtaja

+358 50 5533 125

Juha Kiviniemi

asiakkuuspäällikkö

+358 50 5533 104