Haku

Satama siistiytyy yhteisvoimin

Sataman toiminta – Uutishuone – Satama siistiytyy yhteisvoimin

Siivoamme satama-alueen kokonaisuudessaan ennen talven tuloa yhteistyössä alueen toimijoiden kanssa. Aloitimme siivouksen viime viikolla alkaen Länsisatamasta edeten kohti matkustajasatamaa. Tarkoituksena on käydä koko satama läpi ja siivota sieltä kaikki sinne kuulumaton pois.

”Siivouspäivät ovat sujuneet erittäin hyvin. Tosin siivottavaa on ollut arvioitua enemmän, joka on johtanut siihen, että talkoot jatkuvat edelleen. Laiturit, kentät, varastojen-, suojien- ja aitojen vierustat on siistitty sekä jäteasemat käyty läpi. Yhteistyökumppanit ovat olleet aktiivisia ja innolla mukana, iso kiitos heille. Tapahtuma järjestetään tarvittaessa uudelleen, mutta tarkoitus luonnollisesti on, että jatkossa paikat pysyvät siistinä kaiken aikaa” sanoo satamamestari Teemu Aaltonen.

Suursiivouksen jälkeenkin tulemme seuraamaan aktiivisesti kenttien siisteyttä.  Sataman siisteys on ympäristönäkökulman lisäksi myös tärkeä turvallisuuskysymys. Toivomme, että tätä kautta saisimme pidettyä työturvallisuuden korkealla tasolla. Haluamme korostaa myös sataman siisteyden yhteisvastuullisuutta.