Haku

M/S Serenissima avaa Turun risteilykesän

Uutinen – 2019 – Serenissima avaa Turun risteilykesän

Kansainvälistä risteilykesäämme tähdittää kolme risteilylaivaa. Kesän aloittaa 7. heinäkuuta Tukholmasta saapuva M/S Serenissima, 100 hengen expedition-risteilyalus. Suhteellisen pienen kokonsa ansiosta MS Serenissima voi kulkea kätevästi myös pienempiin satamiin, joihin suuremmat risteilyalukset eivät pääse. Kompaktin kokonsa vuoksi Serenissima sijoittuu vierailun ajaksi Aurajokeen, josta risteilyvierailla on lyhyt matka keskustaan.

Vuonna 1960 valmistunut M/S Serenissima luo omalla konstailemattomalla ja ainutlaatuisella tyylillään perinteistä matkustajalaivatunnelmaa. Alus aloitti uransa Harald Jarl –nimellä risteillen Norjan rannikolla ja vuonoilla. Vuodesta 2003 laajojen uudistusten jälkeen alus vaihtoi nimensä M/S Andreaksi ja vuonna 2013 päivitysten jälkeen tämä klassinen risteilyalus aloitti uuden elämänsä M/S Serenissimana.

Turun linnan ja muiden vakionähtävyyksien lisäksi M/S Serenissimalla saapuvat risteilymatkustajat voivat tutustua Turkuun esimerkiksi kiertoajelulla, lintubongaus-retkellä, lyhyellä risteilyllä ja Meyer telakkakierroksella.

Alus vieraili Turussa edellisen kerran 2015 ja olemme iloisia voidessamme toivottaa M/S Serenissiman jälleen tervetulleeksi!