COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 28.9.

throwback Thursday – vko 39

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

Tältä näytti eräässä kauttakulkusuojassa 1930-luvulla; valtava määrä säkkitavaraa pitkän käytävän varrella selkeissä riveissä. Tuolloin Turun satama oli voimakkaasti tuontisatama. Painotonneina eniten tuli hiiltä ja 30-luvun lopulla lisäksi öljytuotteita. Säkkitavarana kulki mm. kahvia, sokeria ja raakapuuvillaa.