Haku

Turun Satama mukana tukemassa Mercy Ships sairaalalaivoja

UUTINEN_Mercy-Ships-Race-2024

Maritime Dayn yhteydessä järjestettävä hyväntekeväisyystapahtuma Mercy Ships Race järjestetään Maarianhaminassa 22. toukokuuta. Tapahtuman tarkoitus on kerätä varoja Mercy Shipsin ja sen Afrikassa toimivien sairaalalaivojen, Global Mercyn ja Africa Mercyn hyväksi.

Tapahtumaan osallistujien maksama rekisteröintimaksu menee suoraan Mercy Shipsille jotta se voi tarjota ilmaista korkealaatuista terveydenhuoltoa sairaala-alustensa kautta ja edistää terveydenhuollon kapasiteetin rakentamista ja kestävää kehitystä matalan tulotason maissa.

Mercy Ships on kristillispohjainen vapaaehtoisjärjestö, joka ylläpitää sairaalalaivoja. Järjestö on toiminut vuodesta 1978 ja tuonut siitä asti toivoa ihmisille, joilla ei ole muuten pääsyä lääketieteelliseen hoitoon. Sairaala-alukset ovat täynnä vapaaehtoisia lääkäreitä, sairaanhoitajia, merimiehiä, IT-henkilöstöä ja muita ammattilaisia. Yli 1 300 ihmistä tekee vuosittain vapaaehtoistyötä Mercy Shipsin miehistön jäsenenä.

Satama tukee hyvää tarkoitusta maksamalla rekisteröintimaksun jokaisesta Sataman edustajasta, joka osallistuu tapahtumaan. Mercy Ships Race on näin ollen lähtölaukaus Sataman osallistumiselle Maritime Day-tapahtumaan.