Haku

Osallistumme TransLogistica Poland -messuille marraskuussa

UUTINEN - Osallistumme Transport Logistica Poland -messuille

Osallistumme Varsovassa 7.-9.11. järjestettävään TransLogistica Poland2023 -tapahtumaan yhdessä kolmen yhteistyökumppanimme kanssa. Osastollamme H3/P10 tavattavissa on Sataman edustajien lisäksi logistiikan ammattilaisia Turku Stevedoringista, Turun Vapaavarastosta sekä Viking Line Cargosta.

TransLogistica Poland on yksi Puolan sekä Keski- ja Itä-Euroopan johtavista tapahtumista niille, jotka käyttävät tai etsivät kuljetus- ja logistiikkapalveluita, sekä kaikille, jotka toimivat ammatillisesti kyseisellä alalla.

TransLogistica Poland tarjoaa mahdollisuuden kuljetuksen tilaajille ja rahtikuljetusten omistajille (valmistajat, vähittäiskaupan ketjut, eri jakelualojen toimijat jne.) mahdollisuuden löytää kattavat ja korkealaatuiset logistiikkapalvelut tuotteilleen.

Osastollamme on tavattavissa satamassamme toimivia yhteistyökumppaneita, joiden palvelut tehostavat kuljetusketjujen toimintaa luotettavasti ja tehokkaasti.

Turku Stevedoring tarjoaa satamassamme ahtauspalveluita, nosturipalveluita, varastologistiikkaa ja projektilastinkäsittelyä monipuolisella kalustolla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä.

Turun Vapaavarasto, joka sijaitsee satamamme välittömässä läheisyydessä, palvelee esimerkiksi merenkulku-, auto- ja rakennusalan toimialoja tarjoamalla lyhyt- ja pitkäaikaisia varasto-, 3pl- ja logistiikkapalveluita sekä ratkaisuja suuriin tai pieniin logistisiin projekteihin.

Viking Line Cargo tarjoaa säännöllisiä, laadukkaita ja ympäristöystävällisiä merireittejä Suomen ja Ruotsin sekä Suomen ja Viron välillä. Luotettavilla merikuljetuksilla yritys mahdollistaa sujuvat kuljetukset asiakkailleen.

Yhdessä Turku Stevedoringin, Turun Vapaavaraston ja Viking Line Cargon kanssa toivotamme tervetulleeksi nykyiset ja tulevat asiakkaat osastollemme, jossa kerromme mielellämme, kuinka voimme palvella logistiikka-alan toimijoita.

Tervetuloa tapaamaan meitä marraskuussa Varsovaan!