Haku

Turun Satama, FREJA, Turku Stevedoring ja Turun Vapaavarasto transport logistics 2023 -tapahtumassa toukokuussa

UUTINEN – Osallistumme transport logistics 2023 messuille

Osallistumme transport logistic 2023 -tapahtumaan Münchenissä kolmen yhteistyökumppanimme kanssa 9.-12.5. Osastollamme B3.321/422 voit tavata meidän lisäksi FREJA Transport & Logistic, Turku Stevedoringin ja Turun Vapaavaraston edustajia.


FREJA Transport & Logistic tarjoaa erityisiä kuljetus-, logistiikka- ja varastointiratkaisuja Euroopassa ja kaikkialla maailmassa räätälöidyllä henkilökohtaisella palvelulla ja taatulla laadulla.


Turku Stevedoring tarjoaa satamassamme ahtauspalveluita, nosturipalveluita, varastologistiikkaa ja projektilastinkäsittelyä monipuolisella kalustolla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä.


Turun Vapaavarasto, joka sijaitsee satamamme välittömässä läheisyydessä, palvelee esimerkiksi merenkulku-, auto- ja rakennusalan toimialoja tarjoamalla lyhyt- ja pitkäaikaisia varasto-, 3pl- ja logistiikkapalveluita sekä ratkaisuja suuriin tai pieniin logistisiin projekteihin.


transport logistic on johtava kansainvälinen logistiikan, liikkuvuuden, IT:n ja toimitusketjun hallinnan messu. Tämä nelipäiväinen messu, jota pidetään johtavana kansainvälisen verkostoitumisen alustana logistiikka-alalla, tarjoaa innovatiivisia tuotteita, järjestelmiä ja teknologioita sekä runsaasti asiantuntemusta.


Yhdessä Turku Stevedoringin, FREJAN ja Turun Vapaavaraston kanssa toivotamme tervetulleeksi nykyiset ja tulevat asiakkaat osastollemme ja kerromme mielellämme, kuinka voimme palvella logistiikka-alan toimijoita esimerkiksi projektikuljetusten kuljetuksessa, käsittelyssä ja varastoinnissa.


Tervetuloa tapaamaan meitä toukokuussa Müncheniin!