Haku

Ajankohtaista Ferry Terminal Turku -hankkeessa – toukokuu 2022

Uutinen - 2022 - Ajankohtaista-FTT-hankkeessa, toukokuu 2022

Terminaalirakennuksen rakennustekniset ja talotekniset projektinjohtourakat

Terminaalirakennuksen suunnitteluun ja rakentamiseen liittyen ovat käynnissä projektinjohtourakkatarjouspyynnöt sekä rakennusteknisten että taloteknisten töiden osalta. Tarjoukset näiden osalta tullaan jättämään viikolla 25/2022 ja hankintapäätös on tavoitteena tehdä viikolla 26/2022.

Terminaalirakennuksen suunnittelu jatkuu kehitysvaiheella yhteistyössä suunnittelijoiden, käyttäjien sekä projektinjohtourakoitsijoiden kanssa. Kehitysvaihe alkaa kesän 2022 loppupuolella ja jatkuu keväälle 2023 asti, jolloin siirrytään rakennuksen toteutusvaiheeseen. Pää- ja arkkitehtisuunnittelun toimeksiantosopimuksen tekemisen jälkeen seuraavassa kehitysvaiheessa keskitytään erityisesti toimivuuden ja tilankäytön parantamiseen yhteistyössä tulevien käyttäjien, suunnittelijoiden sekä projektinjohtourakoitsijoiden kesken.

Terminaalirakennuksen erikoissuunnittelijoiden kilpailutus

Terminaalirakennuksen erikoissuunnittelijoiden kilpailutus käynnistetään arkkitehdin valinnan jälkeen, ja hankintailmoitus pyritään julkaisemaan mahdollisimman nopeasti arkkitehtikilpailun valinnan varmistuttua.

Viking Linen laiturin eli ns. pistolaiturin urakka

Viking Linen pistolaiturin urakkatarjousten viimeinen jättöpäivä on 25.5.2022. Hankintapäätös pyritään tekemään alustavan arvion mukaan 15.6.2022 ja urakkasopimus allekirjoitetaan alustavan aikataulun mukaan heinäkuun 2022 aikana.