Haku

Satamakalenteri 2022 on julkaistu

Uutinen - 2021 - Satamakalenteri 2022 on julkaistu

Vuosi lähestyy loppuaan ja moni kääntää katseensa jo kohti tulevaa vuotta. Vaikka olemme moderni ja uudistuva satama, pidämme silti kiinni tietyistä perinteistä – joista yksi on Satamakalenteri. Vuosien saatossa kalenteri on toki muuttanut muotoaan, sen ulkonäkö on muuttunut ja sisältöä on muokattu vastaamaan paremmin käyttäjien tarpeita. Mutta yksi asia on ja pysyy; ajatuksemme siitä, että ajalla on merkitystä. Ja me haluamme auttaa sen hallinnassa.
Satamakalenteri 2022 sisältää perusinformaatiota satamastamme, sen alueista, toiminnoista ja palveluista. Selkeässä kalenteriosiossa on hyvin tilaa kalenterimerkinnöille ja tarpeen vaatiessa lisää merkintöjä voi kirjoittaa erilliseen muistikirjaosioon.