Haku

Olemme mukana tekemässä liikenteestä turvallisempaa lapsille

Uutinen - 2021 - Yhteistyö Pieni kulkija-palvelun kanssa

Haluamme olla mukana tekemässä liikenteestä turvallisempaa pienille lapsille. Aloitimme yhteistyön Pieni kulkija -palvelun kanssa varmistaaksemme, että syksyn pimeydessä pienet tiellä kulkijat voivat taittaa matkaansa turvallisemmin.

Pieni kulkija on paikallisesti toimiva palvelu, joka pyrkii lisäämään lasten turvallisuutta liikenteessä. Palvelun kautta toimitetaan ekaluokkalaisille led-huomiovaloilla varustettuja turvaliivejä yritysten sponsorirahoituksen avulla.

Heijastinliivien toimitus kouluihin alkaa ennen virallista heijastinpäivää, jota vietetään 1.10. Tänä vuonna jaetaan noin 14 000 liiviä. Sataman logolla varustettuja turvaliivejä tullaan jakamaan Turussa Aunelan ja Teräsrautelan kouluille.

Lue lisää Pieni kulkija -palvelusta.