COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Olemme mukana tekemässä liikenteestä turvallisempaa lapsille

Uutinen - 2021 - Yhteistyö Pieni kulkija-palvelun kanssa

Haluamme olla mukana tekemässä liikenteestä turvallisempaa pienille lapsille. Aloitimme yhteistyön Pieni kulkija -palvelun kanssa varmistaaksemme, että syksyn pimeydessä pienet tiellä kulkijat voivat taittaa matkaansa turvallisemmin.

Pieni kulkija on paikallisesti toimiva palvelu, joka pyrkii lisäämään lasten turvallisuutta liikenteessä. Palvelun kautta toimitetaan ekaluokkalaisille led-huomiovaloilla varustettuja turvaliivejä yritysten sponsorirahoituksen avulla.

Heijastinliivien toimitus kouluihin alkaa ennen virallista heijastinpäivää, jota vietetään 1.10. Tänä vuonna jaetaan noin 14 000 liiviä. Sataman logolla varustettuja turvaliivejä tullaan jakamaan Aunelan ja Teräslautelan kouluille.

Lue lisää Pieni kulkija -palvelusta.