Haku

Uudistimme verkkosivustomme

Uutinen - 2021 - Uudistimme verkkosivut

Julkaisimme uudistetun verkkosivustomme. Uudistuksen lähtökohtana oli tuoda paremmin esiin palveluitamme ja edellytyksiämme tehokkaalle ja sujuvalle matkustaja- ja rahtiliikenteelle Turusta Skandinaviaan sekä Keski-Eurooppaan.

Uudistuksen tavoitteena oli parantaa nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden sekä eri sidosryhmien palvelua. Sivustolla on panostettu käytettävyyden helppouteen niin työpöytä- kuin mobiilikäytössäkin. Sivustolta löytyy nyt entistä kokonaisvaltaisemmin tietoa toiminnastamme, palveluistamme ja satama-alueen toimijoista.

Sivuston ilmeen, toiminnallisuuden sekä teknisen toteutuksen toteuttamisessa apunamme oli Poutapilvi ja   tekstien tuottamisessa tukena oli Sanavallan Hanna Alin.

Verkkosivujemme kehitys ei kuitenkaan lopu sivuston julkaisuun, vaan tulemme kehittämään sivuja jatkossakin. Otamme siis mielellämme vastaan palautetta uusista sivuistamme! Voit jättää palautetta yhteystietosivullamme olevan palautelomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen markkinointi.satama@portofturku.fi