Haku

Pauliina Roti nimitetty Turun Satama Oy:n turvallisuuspäälliköksi

Uutinen-2020-Pauliina_Roti_turvallisuuspäälliköksi

Vahtiperämies Pauliina Roti on nimitetty Turun Satama Oy:n turvallisuuspäälliköksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.5.2020.

Pauliina Rotilla on 14-vuotinen työkokemus Turun Satamassa, alkaen förinkuljettajasta, monitoimihenkilön ja satamatarkastajan sijaisuuden kautta liikennekeskuspäivystäjäksi. Ennen satamaa hän työskenteli merellä Suomen Saaristolaivat Oy:n, Rosita Oy:n ja Langh Ship Oy:n palveluksessa.

Turvallisuuspäällikkö vastaa sataman turvallisuusasioiden järjestämisestä ja toimii päällikkönä turvallisuuspalveluyksikössä, joka on osa Sataman operatiivista osastoa.

Turvallisuuspäällikön keskeisiin tehtäviin ja vastuualueisiin kuuluu muun muassa ISPS-suunnitelman ylläpito ja valvonta, kulunvalvonta, työturvallisuus, riskienhallinnan koordinointi, kyberturvallisuus, vaarallisten aineiden seuranta ja valvonnan kehittäminen (VAK & IMDG).

”Olen operatiivisella tasolla päässyt näkemään satama-alan uudistumisen ja siksi haluni olla tulevaisuudessa mukana kehitystyössä on vahva.  Parhaimmillani olen saadessani toimia hyvässä yhteistyössä eri toimijoiden kanssa ja uskon löytäväni myös kaikkia tyydyttävät ratkaisut, turvallisuudesta ja säännöistä tinkimättä”, vastavalittu Pauliina Roti kertoo.

Lisätietoja:
Antti Pekanheimo, operatiivinen johtaja, puh. 050 5533 125, antti.pekanheimo@portofturku.fi
Pauliina Roti, turvallisuuspäällikkö, puh. 050 5533 123, pauliina.roti@portofturku.fi