Haku

Sataman kulkulupakäytäntö muuttuu

Uutinen – 2020 – Sataman-kulkulupakäytäntö-muuttuu

Satama keskittää alue- ja kulunvalvonnan sekä näiden opastus- ja asiakaspalvelun yhteen paikkaan, satamavalvontaan, 1.2.2020 alkaen. Keskittämisen myötä toiminta tehostuu ja asiakaspalvelu on saavutettavissa ympäri vuorokauden.

1.2.2020 alkaen kulunvalvonnan asiakaspalvelu sekä web-käyttöliittymään liittyvät opastus- ja muut tukipyynnöt hoidetaan osoitteessa kulunvalvonta@portofturku.fi. Kulunvalvonnan puhelinnumero, 02 2674 444, pysyy ennallaan.

Web-käyttöliittymään liittyvät opastus- ja muut tukipyynnöt sekä muut kulunvalvonnan selvityspyynnöt hoidetaan pääasiassa arkisin klo 6.30–14.30 välisenä aikana liikennesihteerin toimesta. Muina aikoina hoidetaan vain kiireelliset ja akuutit pyynnöt satamavalvonnan toimesta.