Haku

Tule rakentamaan toimivaa satamaa – haemme teknistä johtajaa

Uutinen - 2019- Tekninen johtaja haussa

Etsimme kokenutta rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaista vastaamaan Turun Satama Oy:n teknisen yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. 

Turun Satama Oy:n teknisten palveluiden yksikkö vastaa satama-alueen teknisistä hankkeista, kuten rakennuttamisesta, kunnossapidosta, sähkötöistä, pääväylistä sekä sataman koneista ja laitteista. Teknisenä johtajana vastaat yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä. Vastuullasi on hankkeiden suunnittelu, budjetointi ja sujuva toteutus. Turun Satamassa on suunnitteilla merkittävä rakennusprojekti, kun Sataman vahvaa matkustaja- ja risteilytoimintaa tullaan jatkossa kehittämään entistä voimakkaammin. Johdat reilun parinkymmenen hengen yksikköä, raportoit toimitusjohtajalle ja olet osa sataman johtoryhmää.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta rakennuttamishankkeiden vetämisestä, sidosryhmätyöskentelystä, innostavaa johtamista sekä kehittämishenkeä. Arvostamme kokemusta infra-, satama-, vesi tai rautatierakentamisesta. Todennäköisesti sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim DI tai AMK ins.). Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua työskentelyssä yhteistyöverkostomme kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen avainroolin, jossa pääset vakavaraiseen yritykseen aidosti kehittämään ja uudistamaan toimintoja. Turun Satama on alansa johtavia toimijoita Suomessa.

Lisätietoja antavat:
Mercuri Urvalin konsultit Satu Möller, puh. 040 186 0130 (maanantaina 18.2. klo 9.30–10.30 ja keskiviikkona 27.2. klo 13–14) ja Petra Naavalinna, puh. 040 519 1448 (tiistaina 5.3. klo 9–10 ja tiistaina 12.3. klo 15–16).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 15.3.3019 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI- 13767.