Haku

Tutustu Sataman työntekijöihin – markkinointipäällikkö Marjo Saviranta

Henkilöesittely Marjo Saviranta

Markkinointipäällikkö Marjo Saviranta koordinoi ja vastaa Sataman markkinoinnista ja viestinnän kokonaisuudesta. Hänen tehtäviin kuuluu mm. järjestää asiakastilaisuuksia ja messuosallistumisia. Marjon työpäivistä ison osan vie tällä hetkellä sosiaalinen media ja viestinnän digitalisointi, kuten Aboard-lehden kehittäminen verkkolehdeksi.

– Olen aloittanut Satamassa kirjanpidossa, eikä organisaation talousosaamisesta ole koskaan ainakaan ollut haittaa. Siirryin markkinoinnin puolelle oikeastaan vähän vahingossa ensin sijaiseksi ja sitten vakituiseksi markkinointiassistentiksi. Suoritin myös markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon. Nyt olen ollut markkinointipäällikkönä kaksi vuotta.

Marjon vahvuudet ammatissaan ovat kokonaisuuden hahmottamisen lisäksi myös yksityiskohtien näkeminen. Hän osaa pitää langat käsissään ja aikatauluista kiinni.

– Työssä innostaa tiivis yhteistyö asiakkaiden kanssa. Olemme vähän niin kuin isoa perhettä, kun markkinoimme yhdessä heidän kanssaan. Oma tiimimme täällä on myös erityisen positiivinen juttu.