Haku

Tutustu Sataman työntekijöihin – viestintäassistentti Aija Kallio

Uutinen – 2018 – Henkilöesittely_Aija_Kallio

Viestintäassistentti Aija Kallio työskentelee Sataman markkinointitiimissä. Hän aloitti satamassa vuonna 2009. Julkaisugraafikon koulutuksen omaavan Aijan vastuulla ovat monenlaiset graafiset tehtävät, esimerkiksi kutsut ja messuseinät. Yhteistyössä satamamestari Antti Pekanheimon kanssa syntyy jopa alussijoituskarttoja eri tapahtumiin, kuten Tall Ships Racesiin. Aijan työnkuvaan kuuluu vahvasti myös digitaalinen viestintä, kuten nettisivujen ja some-kanavien aktiivinen ylläpito.

– Monipuolisuus on ihan ehdottomasti parasta työssä, on niin paljon mitä voi ja saa tehdä. Samana päivänä työtehtäviin voi kuulua messuseinien suunnittelu, päivitykset sosiaaliseen mediaan ja asiakastilaisuuden käytännön järjestelyt. Mukava seikka Satamassa työskentelyssä on asiakkaiden kanssa yhteistyö; esimerkiksi, kun messuilla edustamme Satamaa, meillä on aina asiakkaita mukana. On hienoa voida keskustella heidän kanssaan siitä markkinoinnista, mitä teemme. Kivoja ovat myös normityöpäivät tässä sorvin ääressä. Kun tähän huoneeseen tulee aamuisin, niin se on lupaus seikkailusta! Rutiinihommien lisäksi aina voi tulla jotain uutta vastaan. Kaiken kruunaa markkinointitiimimme loistava henki. #viestintä