Haku

Tutustu Sataman työntekijöihin – monitoimihenkilö Timo Rahkonen

2018 – Henkilöesittely Timo Rahkonen

Monitoimihenkilö Timo Rahkonen työskentelee satamavalvonnassa, ajaen nosturia ja tarvittaessa tehden myös sataman teknisen puolen töitä: ajaa lunta, pesee kenttiä, ajoväyliä ja muita satama-alueita, hiekoittaa satamakenttiä ja ajoväyliä.

– Monipuolisuus on mukava juttu, se tuo työpäiviin vaihtelevuutta paljonkin. Jokainen päivä ja laiva on myös  nosturityön osalta erilainen. Sekin tuo haastetta, vaihtelua ja mielenkiintoa työhön. Satamavalvonnan tehtäviin kuuluvat muun muassa laivojen irrotukset ja kiinnitykset, vedenanto laivoille ja vartiointia. Pidämme myös satamaa siistinä monin keinoin ja työtehtävin, olemme aluspalvelijoita melko monipuolisesti.

Timo on alun perin kotoisin Kokkolasta. Hän oli siellä ahtaustyössä satamassa muutaman vuoden, sitten ajoneuvonosturitöissä satamissa, teollisuudessa ja rakennustyömailla, matkatöissäkin noin kymmenen vuotta. Hän kokee isona etuna nyt sen, että saa pysyä samalla työmaalla.

– Nautin työstäni. Se, että tykkää työstään on mielestäni suuri vahvuus sekä työntekijälle, työnantajalle että asiakkaalle.