Haku

Silversea-varustamon Silver Wind päättää Turun risteilykauden ma 3.9.

Uutiset - 2018 - Silver Wind vierailee

Turun risteilykauden päättää maanantaina 3.9. aamulla klo 8.00 satamaan saapuva Silversea-varustamon Silver Wind.  Alus saapuu Tallinnasta ja jatkaa iltapäivällä Ruotsin Västervikiin. Silver Wind on pieni ja ylellinen risteilylaiva, matkustajakapasiteetti on max. 296 ja miehistöä lähes saman verran – 222. Hytit ovat kaikki sviittejä merinäköalalla ja laiva on kauttaaltaan tilava. Alusta on viimeksi kunnostettu vuonna 2017.

Silver Wind kiertää Itämerta 10 päivän risteilyllä ja poikkeaa myös Pietarissa, Tallinnassa, Rönnessä, Warnemündessa ja Travemündessa. Lähtösatamana on Tukholma ja risteily päättyy Kööpenhaminaan. Turussa matkustajille on tarjolla useita retkiä kuten Luontokävely Ruissalossa, Kanoottiretki, Turun maaseutu ja käynti lammasfarmilla Paraisilla. Kaikkein suosituin retki on perinteinen kaupunkiertoajelu, jossa poiketaan mm. Turun linnassa ja Luostarinmäen käsityöläiskorttelissa.

Silver Wind, kuten kaikki aikaisemmat tänä kesänä käyneet risteilylaivat, on Turussa ensi käynnillä. Toivottavasti saamme tämän kauniin laivan pian uudestaan vierailulle.