Haku

Coral EnergICE kastetaan Turun satamassa 25. tammikuuta

Uutinen - 2018 - Coral Energice kastetilaisuus

LNG:n kuljetukseen rakennettu Coral Energice -säiliöalus kastetaan Turun satamassa 25. tammikuuta. 18 000 kuution Coral Energice on Gasumin Anthony Vederiltä aikarahtaama 1A Super jääluokan säiliöalus.

Saksalaisen Neptun Werft:n rakentama säiliöalus tulee kuljettamaan LNG:tä Norjasta ja Keski-Euroopasta Manga LNG Oy:n maakaasun tuontiterminaaliin Tornioon.

Manga LNG Oy:n maakaasun tuontiterminaali Tornion Röytässä on teollisuusyritysten Outokumpu Oyj:n, SSAB Europe Oy:n, energiayhtiö EPV Energia Oy:n ja LNG-yhtiö Skangasin yhteishanke. Tuontiterminaalin kaupallinen käyttö tullaan aloittamaan kesällä 2018. Tuontiterminaali on valmistuessaan Pohjoismaiden suurin ja Suomen toinen LNG-terminaali.