COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 14.12.

Throwback Thursday – vko 50

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoamat kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

1930-luvulla otetussa kuvassa näkyvä auto kuului merkittävimmälle turkulaiselle ahtausliikkeelle A. E. Erickson Oy:lle. Jo vuonna 1889 A. E. Erickson kokosi pysyvän työryhmän ahtaajia ja lupasi sille säännöllisesti töitä. Erickson onnistui 1900-luvun alussa voittamaan kilpailijansa ja nousi Turussa monopoliasemaan.