COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 30.11.

Throwback Thursday – vko 48

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

Turun Sataman kalenteri on tuttu näky monelle logistiikka-alalla toimivalle. Kalenteria on julkaistu vuodesta 1987, eli se viettää tänä vuonna kolmekymppisiään. Kuvassa komeilee se ihka ensimmäinen kalenteri. Ja kuten kuvasta näkyy, jo silloin ajalla oli merkitystä; kalenteriin oli merkattu joka päivälle jopa ruotsinlaivojen lähtöajat.