COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 19.10.

Throwback Thursday – vko 42

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

Satama-alue näytti 1920-luvulla tyystin erilaiselta kuin nykyään. Kuvassa vasemmalla näkyy SOK:n suuri varasto. Kuvassa oikealla olevassa kaarevakattoisessa vaaleassa rakennuksessa toimi Rettigin tupakkavarasto, josta toimitettiin eri puolille maatamme mm. tunnettua ”Geulen waakuna” –piipputupakkaa