Haku

Albatros päättää Turun kansainvälisen risteilykauden la 2.9.

Uutinen - Kansainvälinen risteilykesä - Albatros

Turun kansainvälisen risteilykauden viimeinen vieras on Albatros, joka saapuu satamaan lauantaiaamuna  2.9. noin klo 8. Laiva kävi Turussa myös 19.6. avaten risteilykauden yhdessä Ocean Majestyn kanssa.

Laiva saapuu Helsingistä ja jatkaa samana iltana Tukholmaan. Turussa on tarjolla useampia retkiä, muun muassa Turun kiertoajelu ja käynnit pääkohteissa (Turun linna, Turun tuomiokirkko, Luostarinmäen käsityöläismuseo), Turku-Naantali -kiertoajelu, risteily ja kiertoajelu Turku-Naantali sekä tutustuminen Meyer Turun telakkaan.

Albatros on klassinen risteilylaiva, jolla on pituutta 205 m, matkustajia n. 830 ja miehistöä 340. Matkustajat ovat lähinnä saksalaisia.

Laiturilla risteilymatkustajat toivottaa tervetulleiksi kansantanssiryhmä. Paikalla on myös VisitTurun infopiste sekä Merimieskirkon myyntikoju.

Albatros kävi Turussa myös vuonna 2016.