COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 31.8.

Throwback Thursday vko 35

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

Valokuvaaja Karl Emil Ståhlbergin ottama kuva on 1900-luvun alun tienoilta. Samppalinnan laiturilla otetun kuvan taustalla komeilee Turun Tuomiokirkko. Karl Emil Ståhlberg vaikutti monella tavalla suomalaisen valokuvauksen kehittymiseen. Hänen aloitteeseensa perustuen laadittiin ensimmäinen suomalainen valokuvauksen oppikirja.