Haku

Turun Satama viidennen kerran Power Truck Show –tapahtumassa

2017 – Power Truck Show

Turun Satama osallistuu Powerparkissa, Alahärmässä 11.–12.8. järjestettävään Power Truck Show’hun yhteisosastolla Tallink Silja Oy:n kanssa.

Kuljetusalan suurtapahtuma Power Truck Show järjestetään Kauhavan Alahärmässä Powerparkissa jo kolmattatoista kertaa. Power Truck Show on monipuolinen kuljetusalan kansainvälinen suurtapahtuma, jonka yksi tarkoitus on edistää kuljetusalan näkyvyyttä ja houkuttelevuutta.

Ohjelmassa on asiapitoisen sisällön lisäksi myös paljon viihdettä, kuten täysin uudella Truck Pulling radalla järjestettävä kisa, jossa on vetoja sekä perjantaina että lauantaina. Alueella on ripoteltuna monenlaista muutakin ohjelmaa ja toimintaa, kuten Sebastian Westbergin FMX Show, Cage Ridersin surmanpalloajoa, rc-autojen työnäytösajoja, pienoismallinäyttely sekä paljon muuta.

Tervetuloa vierailemaan osastollemme U358!

Lue lisää messuista, näytteilleasettajista sekä ohjelmasta osoitteessa www.powertruckshow.fi