COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 27.7.

throwback Thursday vko 30

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

Vuonna 1967 valmistunut Botnia-autolautta liikennöi Turusta länsinaapuriimme Ruotsiin kahdeksan vuoden ajan. Alus myytiin Espanjan lipun alle vuonna 1975. Aluksessa oli 198 hyttipaikkaa ja autoja sen kyytiin mahtui 195.