Haku

Kim Söderström nimitetty Turun Satama Oy:n talous- ja hallintopäälliköksi

2017 - Kim Söderström

Laskentatoimen KTM Kim Söderström on nimitetty Turun Satama Oy:n talous- ja hallintopäälliköksi. Hän aloittaa uudessa tehtävässään 1.8.2017. Kim Söderströmillä on pitkä ja merkittävä työura Tallink Silja Oy:n, Silja Oyj:n sekä Seawind Line Oy:n palveluksessa, jossa hän on ollut useissa eri talouden ja hallinnon tehtävissä sekä erilaisissa hallinnon kehitystehtävissä. Hänellä on pitkäaikainen kokemus satamatoimialalta ja varustamotoiminnasta.

Kim Söderström raportoi suoraan Turun Sataman toimitusjohtajalle ja on Sataman johtoryhmän jäsen.

”Toivotan Kimin lämpimästi tervetulleeksi Turun Satamaan. Kimillä on laaja-alainen ja vankka kokemus sekä käytännön osaamista satamatoimialalta sekä talouden ja hallinnon kehittämisestä. Sitä tarvitsemme nyt Turun Satamassa, kun rakennamme yhtiöstä entistä vahvempaa ja dynaamisempaa”, toimitusjohtajan sijainen Jaakko Nirhamo toteaa.

”Olen todella innostunut saamastani tehtävästä alalla, jonka koen omakseni ja jota olen päässyt läheltä seuraamaan jo pidemmän ajan. Lähden motivoituneena kehittämään Turun Satama Oy:n talous- ja hallintoprosesseja yhtiön strategian mukaisesti”, toteaa Kim Söderström.

Lisätietoja:

Jaakko Nirhamo, myyntijohtaja, toimitusjohtajan sijainen +358 50 5533 156, jaakko.nirhamo@portofturku.fi
Marjukka Parpola, hallituksen puheenjohtaja, +358 40 6565 073, marjukka.parpola@turku.fi