COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Throwback Thursday 13.7.

Throwback thursday vko 28

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla. Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

Englannin kuningatar Elisabet II ja puolisonsa prinssi Philip kävivät vierailulla Turussa toukokuussa 1976. Kuninkaalliset vieraat tutustuivat vierailunsa aikana mm. käsityöläismuseoon. Turussa vieraat yöpyivät satamaan kiinnittyneessä Britannia-huvipurressaan, jolla he myös matkasivat takaisin Englantiin.