Haku

Throwback Thursday 30.3.

Turun Sataman throwback thursday 13/52

Suomi juhlii tänä vuonna 100-vuotiasta itsenäisyyttään. Sen kunniaksi julkaisemme
sarjan kuvia Turun Sataman arkistoista Throwback Thursday -teemalla.

Arkistojen tarjoama kuvatekstit ovat tiiviitä, joten mikäli sinulla on lisätietoa kuvista, jaathan informaatiota muillekin Sataman LinkedInin ja Twitterin kommenttikentissä.

1950-luvulla sataman tulli- ja matkustajapaviljonki oli hieman pienempi kuin nykyiset matkustajaterminaalit. Oli toki eroa myös matkustajamäärissä. 1950-luvulla Turun kautta kulki matkustajia vuodessa keskimäärin 200 000. Nykyään tuo määrä ylitetään jo kuukaudessa – Turun sataman kautta kulkee kuukaudessa keskimäärin 275 000 matkustajaa. Throwback Thursday -kuvastamme näet miltä matkustajaterminaali näytti sisältä 1950-luvulla.