Haku

Turun Vapaavaraston varastointikapasiteetti kasvaa

2017 – TVV-varasto

Sataman välittömään läheisyyteen on noussut uutta varastointitilaa. Turun Vapaavarasto rakennuttaa kaksi uutta hallia, joista ensimmäinen otettiin käyttöön tammikuun lopulla. Käyttöön otettu halli on 3 500 neliön kokoinen kylmä Best-Halli. Toisen, ympäristöystävällisesti maalämmöllä lämmitetyn hallin rakennustyöt aloitetaan helmikuun puolessavälissä ja se valmistuu käyttöön kesän lopulla. Varastotilojen lisäksi halliin tulee myös muita tiloja, kuten laboratorio ja näytepaja sekä uudet sosiaalitilat. Maalämpöjärjestelmää hyödynnetään myös jo olemassa olevan 3 000 neliön hallin lämmitykseen. ”Maalämmön käyttöönotolla säästämme luontoa ja energiaa”, kertoo Vapaavaraston toimitusjohtaja Stefan Lindström.
Syy hallin rakentamiseen on uuden asiakkaan kanssa solmittu sopimus varastointipalveluista.
Tämän asiakkaan myötä Vapaavarastolle tulee uudenlaista hyllyvarastointia sekä keräilytoimintaa. Yhteistyö mahdollistaa myös sen, että Vapaavarasto pystyy myöskin jatkossa kehittämään vastaavanlaisia palveluja niitä tarvitseville.
Uuden varastotilan rakentamisen myötä Vapaavarastolle on palkattu viisi uutta työntekijää.