Haku

Baltic Linen Baltic Madonna aloitti liikennöinnin

2017 – Baltic Madonna

Baltic Madonna aloitti liikennöinnin tammikuun alussa. Baltic Line AS:n rahtaama, Suomen lipun alle rekisteröity alus korvasi linjalla aiemmin liikennöineen mv Link Star:in.
Ennen liikenteen aloittamista laivalle tehtiin kattava telakointi, jonka aikana runko, lastiruumat sekä välikannet hiekkapuhallettiin ja maalattiin, sivuportin hissi huollettiin ja komentosillan laitteet modernisoitiin vastaamaan nykypäivän tarpeita. Päivitystoimenpiteenä alus sai myös oman modernin trukkikaluston, jonka on toimittanut ja huoltaa Turku Stevedoring Oy.

”Baltic Linen liikenne käsittää pääasiassa raskaita tuotteita, kuten terästä ja erilaisia projektilasteja. Konventionaaliseen liikenteeseen palaaminen mahdollistaa laivan täyden kantavuuden hyödyntämisen, mikä parantaa linjan kustannustehokkuutta merkitsevästi. mv Baltic Madonnan välikannet mahdollistavat painavien ja kevyiden yhdistämisen samaan lastitilaan.”, kertoo Baltic Linen myynti- ja kehitysjohtaja Mika Saarinen.