COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Töissä tekemässä tulevaisuuden satamaa

Turun Satamassa työskentelee noin 60 ammattilaista, joilla kaikilla on innostavia kokemuksia sataman arjesta. Useimmilla työntekijöillä on takanaan pitkä työura ja he ovat ylpeitä satamalaisuudestaan. Työntekijämme jakautuvat kolmeen eri toimipisteeseen: Aurigan toimistoon, Laten kunnossapitoon sekä Kantasataman aluspalveluihin. Jokaisella tekijällä on tärkeä ja merkityksellinen rooli organisaatiossamme. Vetovoimaisia yhteyksiä ja parhaita palveluja rakennetaan yhteistyöllä.

Tutustu työntekijöihimme

Tutustu mielenkiintoisiin uratarinoihin eri osastoilla työskentelevistä sataman henkilöistä. Lue, mistä koostuu satamalaisten arki, ja kuinka hyvä yhteishenki motivoi ihmisiä tekemään parhaansa.

Työni monipuolisuus tekee päivistä vaihtelevan mielenkiintoisia. Minulle tämä työyhteisö antaa iloa ja energiaa.

Tutustu Hannan tarinaan >>

Satamassa työskentelyn parhaat puolet ovat merellisyys ja rento työyhteisö. Täällä jokainen päivä yllättää erilaisuudellaan.

Tutustu Juhan tarinaan >>

Aluspalveluista huolehditaan yhteistyöllä ja rautaisella ammattitaidolla. Saa päivittäin olla ylpeä tekijätiimistämme.

Tutustu Teemun tarinaan >>

Satamavalvonnassa tarvitaan ammattitaitoa ja tarkkuutta. Aluksia palvellaan kokeneen tiimin voimin.

Tutustu Juhan tarinaan >>

Tässä työssä pääsee tarkastelemaan sataman monimuotoista toimintaa kokonaisuutena. On hienoa olla osa tekijäjoukkoa, joka saa monet pyörät pyörimään eteenpäin.

Tutustu Marjo tarinaan >>