Haku

Osallistumme Navigate 2024 -messuille toukokuussa

UUTINEN_Osallistumme Navigate 2024-messuille

Osallistumme Turun messukeskuksessa 15.-16.5. järjestettävään Navigate 2024 -tapahtumaan yhdessä tytäryhtiömme, Turun Vapaavaraston kanssa, joten osastollamme B/15 tavattavissa on Sataman edustajien lisäksi varastoinnin ja logistiikan rautaisia ammattilaisia.

Turun Vapaavarasto, joka sijaitsee satamamme välittömässä läheisyydessä, palvelee esimerkiksi merenkulku-, auto- ja rakennusalan toimialoja tarjoamalla lyhyt- ja pitkäaikaisia varasto-, 3pl- ja logistiikkapalveluita sekä ratkaisuja suuriin tai pieniin logistisiin projekteihin.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Navigate on ammattilaisille suunnattu kansainvälinen messutapahtuma. Se on varustamoiden ja laivayhtiöiden, satamaoperaattoreiden ja alan viranomaisten kohtaamispaikka sekä uuden sukupolven teollisuusyritysten yhteistyö- ja keskustelufoorumi. Navigate on paikka, jossa kävijät voivat verkostoitua sekä luoda uusia kontakteja ja vahvistaa jo olemassa olevia. Tänä vuonna messujen ohjelma käsittelee teemoja, jotka ovat alalla tällä hetkellä keskeisimpiä; teeman fokuksena on kestävä kehitys, vastuullisuus ja läpinäkyvä raportointi yhdistettynä kannattavaan liiketoimintaan.

Yhdessä Turun Vapaavaraston kanssa toivotamme tervetulleeksi nykyiset ja tulevat asiakkaat osastollemme! Tule keskustelemaan kanssamme keinoista, joilla voimme palvella yritystäsi logististen asioiden parissa.
Tervetuloa tapaamaan meitä Turun messukeskukseen!