Haku

Turun Satama, Turku Stevedoring ja Turun Vapaavarasto Breakbulk Europe 2022 -tapahtumassa toukokuussa

Uutinen - 2022 - Osallistumme Breakbulk 2022-messuille

Osallistumme Breakbulk Europe -messuille Rotterdamissa 17.–19.5. yhdessä Turku Stevedoringin ja Turun Vapaavaraston kanssa.

Turku Stevedoring tarjoaa satamassamme ahtauspalveluita, nosturipalveluita, varastologistiikkaa ja projektilastinkäsittelyä monipuolisella kalustolla ja ammattitaitoisella henkilöstöllä.

Turun Vapaavarasto, joka sijaitsee satamamme välittömässä läheisyydessä, palvelee esimerkiksi merenkulku-, auto- ja rakennusalan toimialoja tarjoamalla lyhyt- ja pitkäaikaisia varasto-, 3pl- ja logistiikkapalveluita sekä ratkaisuja suuriin tai pieniin logistisiin projekteihin.

Breakbulk Europesta on tullut alan maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa on edustettuina yli 120 maata. Messuille osallistuu heavy lift-, kappaletavaraa- ja projektilasteja laivaavia satamia, varustamoja ja logistiikkayrityksiä.

Yhdessä Turku Stevedoringin ja Turun Vapaavaraston kanssa olemme valmiita tapaamaan nykyisiä ja tulevia asiakkaita Rotterdamissa toukokuussa ja kertomaan, kuinka voimme palvella logistiikka-alan toimijoita esimerkiksi projektikuljetusten käsittelyssä ja varastoinnissa.

Nähdään toukokuussa Ahoy Convention Centerissä Rotterdamissa osastollamme 1C24!