Haku

KTM Erik Söderholm on nimitetty Turun Satama Oy:n toimitusjohtajaksi

Uutinen - Yleiskuva_PofT

KTM Erik Söderholm on nimitetty Turun Satama Oy:n toimitusjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässään Turun Sataman pitkäaikaisinta toimitusjohtajaa Christian Rambergia, joka eläköityi lokakuun 2019 alussa. Erik Söderholm aloittaa uudessa tehtävässään 1.12.2019.

Erik Söderholmilla on pitkä ja merkittävä työura kuljetusalan kansallisissa ja kansainvälisissä johtotehtävissä useassa eri kuljetusliikkeissä, joilla on tiivis kytkentä Turun Sataman toimialaan.

”Turun Sataman hallitus on hyvin tyytyväinen hakuprosessiin. Tehtävään osoitti kiinnostusta laaja joukko alan korkean tason johtajia, mikä kertoo hyvää Turun ja Turun Sataman vetovoimasta. Erik Söderholmissa Turun Satama Oy saa hyvin kokeneen ja kansainvälisesti verkottuneen toimitusjohtajan, jonka näkemyksellä ja osaamisella on hyvä suunnata kohti sataman merkittäviä uudistushankkeita”, Turun Satama Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Niinistö sanoo.

”Olen erittäin motivoitunut Turun Sataman toimitusjohtajan tehtävästä, jossa voin soveltaa 35 vuoden kokemustani logistiikka-alalta. Sataman tulevat investoinnit ja digitalisaatio luovat mielenkiintoisia haasteita ja on tärkeää, että vastaamme sataman sidosryhmien odotuksiin. Aion käydä jatkuvaa vuoropuhelua asiakkaidemme kanssa, jotta ymmärrämme markkinoiden muutokset ja reagoimme niihin. Paluu Turkuun on myös henkilökohtaisella tasolla erittäin positiivinen asia”, Erik Söderholm sanoo.

Lisätietoja:

Erik Söderholm, +358 50 4092 992

Ville Niinistö, hallituksen puheenjohtaja, +358 50 5122 094 ville.niinisto(at)turku.fi

Jarkko Virtanen, apulaiskaupunginjohtaja (omistajaohjaus), +358 50 5590 222, jarkko.virtanen(at)turku.fi