Haku

Nähdään Moskovassa Transrussia-näyttelyssä 17.–19. huhtikuuta

Uutinen – 2018 – Transrussia

Osallistumme Moskovassa 17.–19. huhtikuuta järjestettävään TransRussia 2018 -näyttelyyn yhdessä Tallink Siljan ja Helsingin Sataman kanssa. TransRussia on suurin vuotuinen Venäjällä järjestettävä kansainvälinen kuljetus- ja logistiikka-alan tapahtuma. Näyttely tuo esille rahdinkuljetuspalveluiden koko kirjon: kuljetus- ja huolintapalveluista aina rahdinkäsittelyn IT-ohjelmiin ja -laitteisiin. Vuonna 2017 tapahtumaan osallistui 345 näytteilleasettajaa ja kävijöitä oli lähes 15 000.

Markkinoimme näyttelyssä yhdessä muun muassa nopeita merireittejä Suomesta Skandinaviaan, Baltian maihin ja Keski-Eurooppaan sekä eri liikennemuodot yhdistäviä meriyhteyksiä sekä hyviä maantieyhteyksiä Turusta pääkaupunkiseudun kautta aina Venäjälle asti.

Tervetuloa tapaamaan meitä osastollemme E506, paviljonki 3, halli 15. Tapahtumapaikkana on Crocus Expo, joka on yksi maailman suurimmista näyttelyalueista.

www.transrussia.ru