Satamaoperaattorit

Turun satamassa toimii kolme luotettavaa ja ammattitaitoista satamaoperaattoria: Finnsteve, Stevena ja Turku Stevedoring. Yritysten monipuoliset palvelut kattavat kaikki satamaoperoinnissa tarvittavat palvelut ahtauksesta terminaali- ja varastointitoimintoihin sekä dokumentointiin.

Turun satamassa toimivat satamaoperaattorit

Finnsteve

Finnlines-konserniin kuuluva Finnsteve Oy Ab on suurin yksikköliikenteeseen erikoistunut satamaoperaattori Turun satamassa. Finnsteven palveluun kuuluvat kaikki satamaoperoinnissa tarvittavat palvelut, kuten ahtaus, terminaalitoiminnot, varastointi ja dokumentointi.

Stevena

Stevena Oy lastaa ja purkaa Turussa erityyppisiä laivalasteja. Pääpaino on konventionaalisessa lastinkäsittelyssä, johon sisältyvät esimerkiksi irtolastit agribulkista kierrätys- ja rakennusmateriaaleihin. Tarvittaessa Stevena hoitaa myös asiakkaan kokonaislogistiikan tehtaan portilta loppukäyttäjän varastoon.

Laituritoimintaa tehostaa ammattitaitoinen ahtaus.

Turku Stevedoring

Turku Stevedoring Oy tuottaa asiakaslähtöisiä palvelukokonaisuuksia ahtauksesta varastointiin. Yrityksellä on runsaasti kokemusta mm. teräskelojen ja -levyjen käsittelystä, kappaletavarasta, konteista, trailereista ja vaunuista aina painaviin moottoreihin ja erikoislasteihin.