COVID-19-OHJEET

Turun satamassa on valmistauduttu koronaviruksen leviämisen estämiseen. Satama noudattaa eri viranomaisten ja Turun kaupungin ohjeistuksia. Toimenpiteet ovat voimassa toistaiseksi.

Lue kaikki ohjeet
Haku

Turun Satama Oy:n laskutusosoitteet muuttuvat 24.10.2017 alkaen

Uutinen – Laskutusosoitteet muuttuvat

Laskutusosoitteemme muuttuvat 24.10.2017 alkaen. Tiedonvälityksen palveluntuottajanamme toimii jatkossa Telia Finland Oyj ja verkkolaskujen operaattorina CGI. Muutos koskee sekä verkko- että paperilaskuja. Uudet laskutusosoitteet tulevat voimaan 24.10.2017.

Viimeksi kuluneen vuoden aikana Turun Satamaa laskuttaneet toimittajat saavat muutoksesta tiedotteen Taitoalta 10.10. alkavalla viikolla. Lisäksi uudet laskutusosoitteemme löytyvät verkkosivujemme yhteystiedoista.

Lataa tästä Taitoan tiedote muutoksesta.